Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/204349

The Catalan Parliament and the Mediterranean: a preliminary assessment
Stavridis, Stelios
This study consists of four parts. It begins with an overview of the Spanish political system and how Catalonia fits into it, with an emphasis on Spain’s foreign policy decision-making process (section 1). The following sections cover Catalonia and the Mediterranean (section 2), before concentrating on the Catalan Parliament (section 3). This study then concludes with a summary of the main findings and a set of guidelines for possible future research.
Aquest estudi consta de quatre parts. S'inicia amb una visió general del sistema polític espanyol i com encaixa a Catalunya que, amb un èmfasi en la política exterior d'Espanya presa de decisions. En les seccions següents es refereixen a Catalunya i la Mediterrània, abans de concentrar al Parlament català. Aquest estudi conclou amb una resum de les principals conclusions i una sèrie de directrius per a la investigació futura possible.
2003-03
32 - Política
Catalunya -- Relacions exteriors -- Mediterrània (Regió)
Catalunya. Parlament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
12 p.
Working Paper
Institut Universitari d'Estudis Europeus
Working Papers OBS;41
         

Full text files in this document

Files Size Format
N. 41.pdf 198.2 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters