To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/17621

A Formal Framework for Specifying, Reusing and Implementing Educational Settings. Second level
Rius Gavidia, Àngels
Peer-reviewed
Aquest fitxer conté les ontologies de segon nivell del marc formal per a l'especificació, reutilització i implementació d'escenes educatives. A més, inclou un conjunt de regles que extén l'ontologia d'escenaris educatius per una organització concreta: la UOC, així com una breu descripció del nivell de l'organització en el marc ontològic.
This file contains the second level ontologies in a formal framework for specifying, reusing and implementing the educational settings. Furthermore, it includes a set of rules to extend the ontology of educational scenarios for a given organization: the UOC, as well as a brief description of the organization level in the ontological framework.
Este fichero contienen las ontologías de segundo nivel del marco formal para la especificación, reutilización e implementación de escenas educativas. Además, incluye el conjunto de reglas que extiende la ontología de escenarios educativos para una organización concreta: la UOC, así como una breve descripción del nivel de organización del marco ontológico.
ontologies
processes
specifications
learning environments
NO
Experiment
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rius Gavidia, Àngels; Conesa Caralt, Jordi; Sicília Urbán, Miguel A.; García Barriocanal, Elena
Cabré Segarra, Blai; Casas Roma, Jordi; Costal Costa, Dolors; Juanola Juanola, Pere; Rius Gavidia, Àngels; Segret Sala, Ramon
 

Coordination

 

Supporters