Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/203951

China’s Strategy in North Africa: New economic challenges for the Mediterranean region
Pecoraro, Eugenia
El WP té com a objectiu examinar per què els països del nord d'Àfrica estan augmentant les seves importacions de Xina i per què la Xina està augmentant les seves inversions estrangeres directes a la zona. la avantatges per als països del nord d'Àfrica es troben en els actuals acords de lliure comerç, el absència de barreres aranzelàries i la seva ubicació geogràfica summament beneficiosa com Hub de la Mediterrània. El paper de la Unió per la Mediterrània és clau per identificar aspectes de la política regional, tenint en compte la participació xinesa a la zona. com conseqüència, concloem que els actors polítics han de trobar un equilibri entre sostenible desenvolupament i els interessos econòmics de la regió.
The WP aims to examine why North African countries are increasing their imports from China and why China is increasing its foreign direct investments in the area. The advantages for North African countries lie in the existing free-trade agreements, the absence of tariff barriers and its highly beneficial geographical location as a Mediterranean hub. The role of the Union for the Mediterranean is to identify key aspects of regional policy taking into account the Chinese involvement in the area. As a result we conclude that political actors should find a balance between sustainable development and economic interests in the region.
11-2010
339 - Comerç. Relacions econòmiques internacionals. Economia mundial. Màrqueting
Xina -- Relacions exteriors -- Àfrica
Mediterrània
Xina -- Comerç exterior
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
28 p.
Documento de trabajo
Institut Universitari d'Estudis Europeus
EUGOV Working Paper;26/2010
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Working paper No. 26-2010.pdf 981.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem