Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/20335

Anàlisi del metabolisme lipídic de saccharomyces cerevisiae en fermentacions a baixes temperatures
Análisis de metabolismo lipídico de saccharomyces cerevisiae en fermentaciones a bajas temperaturas
Redón Miralles, Maria Antonia
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Universitat Rovira i Virgili. Facultat d'Enologia de Tarragona
09-07-2009
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Llevat de cervesa
Lípids - Anàlisi
Fermentació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
11 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2005FI00201
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
(memoria recerca Maria Antonia Redon Miralles).pdf 1.912 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

 

Coordinación

 

Patrocinio