To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/32261

Contenidos de isomeros trans de los acidos grasos en productos carnicos (I). Embutidos
Hernández, N.; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
Universitat de Barcelona
-Química dels aliments
-Embotits
-Àcids grassos insaturats
-Food chemistry
-Sausages
-Unsaturated fatty acids
cc-by-nc (c) Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), 1991
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es
Article
Article - Published version
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Lluch, M. C.; Pascual, J.; Parcerisa Egea, Javier; Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
Guardiola Ibarz, Francesc; Rafecas Martínez, Magdalena; Codony Salcedo, Rafael; Boatella Riera, Josep
Lluch, M. C.; Roca de Vinyals, M.; Parcerisa Egea, Javier; Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
 

Coordination

 

Supporters