Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/29000

Dignificació del professorat a través de les tecnologies de la informació i la documentació. Imprecisions de la LOCE
Sánchez Asín, Antonio
Universitat de Barcelona
La falta de consens davant la promulgació de la Llei Orgànica de la Qualitat de l'Educació (LOCE) oculta el fracàs de nombrosos elements del sistema educatiu, especialment el de la formació del Professorat i la seva dignificació, factors essencials per a produïr un canvi positiu en el teixit educatiu. Les Tecnologíes de la Informació i Comunicació (TIC) poden jugar un paper molt important, com agents del canvi, en un sistema educatiu que ha de rompre fronteres lingüístiques i culturals. El Professor, mitjançant l'ús i domini de les TIC, pot impulsar una educació més reflexiva per a resoldre situacions en permanent transformació. La falta de previsió política ha disminuit l'interès en el professorat per assumir aquest repte i la LOCE no contempla el pes que les TIC tenen i tendran en el canvi profund que s'està generant en el nostre alumnat.
28-09-2012
Política educativa
Tecnologia de la informació
Professors
Education policy
Information technology
Teachers
(c) ICE Universitat de Barcelona, 2004
Artículo
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
ICE Universitat de Barcelona
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Sánchez Asín, Antonio; Sans Martín, Antoni; Buisán Serradell, Carmen; Jurado de los Santos, Pedro; Hernández, Javier; Pérez Escoda, Núria; Servent, N. (Núria)
Sánchez Asín, Antonio; Buisán Serradell, Carmen; García, J.; Jurado, P.; Pérez Escoda, Núria; Sans Martín, Antoni; Servent, N. (Núria); Auberni, S.; Bazoco García, José; Romo, S.; Salvatierra. S.; Galindo, C.; Napione, E.