Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/16111

Equipaments culturals a l'Ateneu Santboià
Llop Manent, Sílvia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes Arquitectònics; Tobella Farran, Lluís
El nou edifici de l'Ateneu Santboià es planteja com un intercanviador de cotes, ja que la topografia del solar és molt pronunciada. Es realitza una fragmentació en planta baixa per permetre permeabilitats a l'interior del solar, fins ara inexistents, creant així nous espais i recorreguts, tot mantenint el caràcter històric de la zona del mirador i la vegetació centenària existent. Les dues grans sales del programa (Auditori i Sala Multiús) apareixen a l'skyline de la ciutat com dues peces robustes que s'obren cap a la cota superior del mirador. La part de l'escola d'arts escèniques i serveis és un braç que envolta les dues peces que conformen les sales i s'adapta a les altures de l'entorn més immediat; cases de cos del casc antic.
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
Civic centers
Centres Cívics -- Catalunya -- Sant Boi de Llobregat
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem