Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/22198

People on the Edge See More. A conversation with the cuban-american writer Cristina García
Carabí, Àngels, 1950-
Universitat de Barcelona
L'entrevista amb l'escriptora cubano-americana Cristina García explora el tema de la identitat cubanoamericana i desvetlla la riquesa literària que sorgeix de la fusió de dues cultures, la cubana i la nord-americana, i com aquesta fusió innova la literatura nord-americana tradicional. En la seva novel·la, Dreaming in Cuban (1992), l'escriptora explora els efectes de la Revolució castrista des de la perspectiva de les dones cubanes que van quedar-se a l'illa, així com de les dones que emigraren als Estats Units. The conversation with Cuban-American writer Cristina García explores what it means to be Cuban-American, and reveals how to grow bicultural enriches mainstream American literature. In her novel Dreaming in Cuban (1992), the writer explores the effects of the Castro Revolution from the perspective of Cuban women who remained in Cuba, as well as from the experience of women who emigrated to the United States.
26-09-2012
Entrevistes
Escriptores cubanes
Interviews
Carabí, Àngels, 1950-
García, Cristina
Cuban women authors
cc-by-nc-nd (c) Carabí, 1995
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es
Artículo
GRC Creació i Pensament de les Dones (Universitat de Barcelona) i GRC Cos i Textualitat (Universitat Autònoma de Barcelona)
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Segarra, Marta; Carabí, Àngels, 1950-
Carabí, Àngels, 1950-; Segarra, Marta