Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/2012

La Participació del psicomotricista en el joc de l'infant
Franc, Núria
Universitat de Vic. Facultat d'Educació; Simó, Núria
This study presents a research about the participation of psicomotricist in the play with children to find out what kind of conditions improve the development of their capacitys of relathionship. The research has four parts: 1) A teoretical revision about the terms of game, social participation and relathionship; 2) A case study based on different interviews with experts, psicomotricists and the observed psicomotricist and 4 deep observations 3) The categories of analysis from the triangulation of teoretical and case study sources of information; 4) Discussion and conclusions about general actuations of the psicomotricist, about specifical actuations with the children and about psicomotricist’s believes.
El treball presenta una recerca que estudia la participació del psicomotricista en el joc de l’infant per esbrinar en quines condicions pot afavorir el desenvolupament de les seves capacitats de relació. Parteix d’una revisió teòrica per delimitar els conceptes de joc, participació i relació. Exposa el treball de camp que consisteix en: entrevistes inicials a experts en psicomotricitat, a psicomotricistes en actiu i a la psicomotricista observada, entrevistes periòdiques amb la psicomotricista del grup observat després de cada sessió i quatre observacions participants de sessions de psicomotricitat d’un grup de pàrvuls de 5 anys. Presenta les categories d’anàlisi elaborades a partir de la triangulació de les fonts teòriques amb les diverses fonts d’informacions del treball de camp. Per acabar amb la discussió i les conclusions que tenen en compte les actuacions generals de la psicomotricista, les actuacions dirigides de manera específica a algun infant i les creences dels psicomotricistes.
2003
Intervenció educativa
Jocs educatius
Educació psicomotriu
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
recerca.pdf 783.3 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters