Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/16015

Sistema de estimación de consumo de oxígeno en bioreactores;
Estimation system of oxygen consumption in bioreactors;
Sistema d'estimació de consum d'oxígen en biorreactors
Bernal Lozano, Carlos
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Fontova i Sosa, Andreu Francesc
Projecte realitzat en col·laboració amb l'empresa Hexascreen Culture Technologies i el Departament d'Enginyeria Química de la UAB
[ANGLÈS] Gas mixing system to feed bioreactors using proportional valves operated by a PID controller and estimation of the OUR. The estimation of the OUR (Oxygen consumption of the culture) is performed from the error signal of the control loop.
[CASTELLÀ] Sistema de mezcla de gases para alimentar biorreactores usando válvulas proporcionales manejadas por un controlador PID y estimación de la OUR. La estimación de la OUR (consumo de oxígeno del cultivo) se realiza a partir de la señal de error del lazo de control.
[CATALÀ] Sistema de barreja de gasos per a alimentar biorreactors utilitzant vàlvules proporcionals mitjançant un controlador PID i estimació de la OUR. L'estimació de la OUR (consum d'oxigen del cultiu) es realitza a partir de la senyal d'error del llaç de control.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria biomèdica::Electrònica biomèdica
Bioreactors
OUR (Oxygen uptake rate)
proportional valves
oxygen control
válvulas proporcionales
control de oxígeno
Bioenginyeria--Instrumentació
Bioreactors
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem