Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/200399

L' Aula de Teatre de la Universitat de Vic (ATUV) : una aproximació a la seva trajectòria
Rusiñol, Dolors
Tort, Antoni; Universitat de Vic. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
El present treball de recerca explora i descriu alguns dels aspectes més rellevants del que ha estat la trajectòria de l’Aula de Teatre de la UVic (ATUV) al llarg dels anys. Consta de dues parts diferenciades. En la primera, presento de forma breu alguns dels elements bàsics de caràcter històric que configuren la relació del teatre amb l’educació, fent una especial referència al teatre universitari a l’estat espanyol i a Catalunya. La segona part del treball es desdobla, a la vegada, en dues perspectives. En una, dono compte de l’evolució realitzada per l’Aula de Teatre de la Universitat de Vic, des del punt de vista de la seva organització, característiques i funcionament, i produccions. S’ha fet una memòria descriptiva dels 18 anys de trajectòria de l’ATUV. La segona perspectiva aporta la visió del conjunt de persones (estudiants i exestudiants) que han passat per l’ATUV i que fan, a partir d’un qüestionari tramès prèviament, una valoració dels objectius de dinamització cultural de la Universitat que es proposa l’aula, així com dels aspectes de formació humanística que comprenen el treball de valors, d’habilitats i d’actituds com a procés de creixement personal que han viscut en la seva experiència a l’ATUV..
This research job explores and describes some of the most important aspects about Vic University Drama Classroom’s trajectory over the years, in two distinguished parts. On the first one, some basic historical facts over theatre and education relationship, mainly reported on universitary theatre in Spain and Catalonia, are briefly shown. Second part is spread open under two different perspectives: on one hand, the author offers a view on Vic University Drama Classroom’s developement, about its organisation, characteristics, working and productions throughout it’s eighteen running years. On the other hand, she provides with students and ex-students who are or have been part of the Drama Classroom’s point of view; by answering a previously sent questionnaire, they make an assessment about University’s cultural promotion targets and about humanistical training aspects -which include values, abilities and attitudes- as their personal growth progress given as a consequence of their Drama Classroom’s experience.
2011
Teatre universitari
Universitat de Vic. Aula de Teatre
Teatre universitari català - Catalunya - Vic
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
137 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
treinv_a2011_rusinol_dolors_aula.pdf 3.797 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem