Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/15422

Reptes de la formació del professorat de secundària : Una mirada des de fins i fora de les aules
Quer Ballesté, Sònia
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu d'aquest estudi és fer visibles els problemes i mancances que hi ha actualment a les aules d'educació secundària obligatòria, detectar-ne l'origen, i veure en quina mesura la formació inicial del professorat pot contribuir a millorar la situació. Tot plegat, a partir de l'experiència del professorat en exercici, del punt de vista dels docents universitaris que imparteixen el Màster en Formació del Professorat i de l'opinió d'aquests alumnes aspirants a entrar en el món de l'ensenyament.
El objetivo de este estudio es hacer visibles los problemas y carencias que hay actualmente en las aulas de educación secundaria obligatoria, detectar el origen, y ver en qué medida la formación inicial del profesorado puede contribuir a mejorar la situación. Todo ello, a partir de la experiencia del profesorado en ejercicio, del punto de vista de los docentes universitarios que imparten el Máster en Formación del Profesorado y de la opinión de estos alumnos aspirantes a entrar en el mundo de la enseñanza.
16-07-2012
educació secundària
educación secundaria
secondary education
professorat
profesorado
teachers
Educació secundària
Education, Secondary
Educación secundaria
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem