CRM Documents

 

Enviaments recents

Grups d'Estudi de Matemàtica i Tecnologia (2010 : Barcelona, Catalunya)
Grups d'Estudi de Matemàtica i Tecnologia (2009 : Barcelona, Catalunya)
Bosch, Marianna; Gascón, Josep; Ruiz Olarria, Alicia; Artaud, Michèle; Bronner, Alain; Chevallard, Yves; Cirade, Gisèle; Ladage, Caroline; Larguier, Mirène
Spanish Meeting on Computational Geometry (14è : 2011: Alcalá de Henares, Madrid)

El Centre de Recerca Matemàtica va ser fundat pel professor Manuel Castellet l’any 1984 com a centre de l’Institut d’Estudis Catalans, ubicat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’any 2002, el CRM va esdevenir un consorci entre la Generalitat de Catalunya, representada pel seu Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i l’Institut d’Estudis Catalans. Per a més información sobre el Consorci CRM, cliqueu aquí.

El CRM pertany a la Agència CERCA de centres de recerca patrocinats per la Generalitat de Catalunya.

El CRM també és membre de ERCOM (European Research Centres in Mathematics), un comité de la European Mathematical Society, juntament amb altres centres europeus d’activitats similars. També forma part del EPDI (European Postdoctoral Institute) que treballa en pro de la mobilitat postdoctoral.

Durant el període 2007-2011, el CRM ha estat un node del Ingenio Mathematica project del programa Consolider Ingenio 2010 del Ministerio de Ciencia e Innovación español.