Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/199397

Avaluació de vitamines i antioxidants en aliments vegetals mitjançant tècniques HPLC-DAD i UPLC-MS/MS
Ribas Agustí, Albert
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Castellari, Massimo; Universitat de Girona
09-07-2012
Tomàquet
Enciam
Fenols
Vitamina C
Cromatografia líquida d'alta resolució
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
126 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
2009 FI_B100028_Ribas.pdf 3.521 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados