Estudio descriptivo del Síndrome de Distrés Respiratorio del Adulto en el Paciente Politraumatizado
Marchante Sánchez, Marta
Mancebo, Jordi (Jordi), tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 23 p.
Resum: La síndrome de distrés respiratori agut es caracteritza per hipoxemia, infiltrats bilaterals en la radiografia de tórax en absència de signes d'insuficiència cardíaca. Les teràpies destinades al tractament no han tingut resultats esperançadors per la impossibilitat de detectar precoçment la població en risc. El nostre objectiu és fer una anàlisi descriptiva i prospectiu dels pacients politraumatizats que van ingressar en la Fe de València durant 2009. Analitzant diverses variables: APACHE, pH, Làctic, etc; mesurant-les a l'ingrés, a les 12, 24 i 48h. Concloent que els únics factors amb significació estadística van ser l'A. Làctic i el pH a les 12h.
Resum: El síndrome de distrés respiratorio agudo se caracteriza por hipoxemia, infiltrados bilaterales en la radiografía de tórax en ausencia de signos de insuficiencia cardiaca. Las terapias destinadas al tratamiento no han tenido resultados esperanzadores por la imposibilidad de detectar precozmente la población en riesgo. Nuestro objetivo es hacer un análisis descriptivo y prospectivo de los pacientes politraumatizados que ingresaron en la Fe de Valencia durante 2009. Analizando varias variables: APACHE, pH, Láctico, etc; midiéndolas al ingreso, a las 12, 24 y 48h. Concluyendo que los únicos factores con significación estadística fueron el A. Láctico y el pH a las 12h.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Insuficiència respiratòria



23 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-12-13



   Favorit i Compartir