To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/15101

Reconeixement facial en obres d'art : avaluació del rendiment dels mètodes de l'estat de l'art actual
Colorado Gonzalez, Jesús; Lapedriza Garcia, Àgata; Barò Solè, Xavier
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest paper es divideix en 3 parts fonamentals, la primera relata el que pretén mostrar aquest estudi, que és aplicar els sistemes actuals de reconeixement facial en una base de dades d'obres d'art. Explica quins mètodes s'utilitzaran i perquè es interessant realitzar aquest estudi. La segona passa a mostrar el detall de les dades obtingudes en l'experiment, amb imatges i gràfics que facilitaran la comprensió. I en l'última part tenim la discussió dels resultats obtinguts en l'anàlisi i les seves posteriors conclusions.
Este trabajo se divide en 3 partes fundamentales, la primera relata lo que pretende mostrar este estudio, que es aplicar los sistemas actuales de reconocimiento facial en una base de datos de obras de arte. Explica qué métodos se utilizarán y porque es interesante realizar este estudio. La segunda pasa a mostrar el detalle de los datos obtenidos en el experimento, con imágenes y gráficos que facilitarán la comprensión. La última parte incluye la discusión sobre los resultados obtenidos en el análisis y sus posteriores conclusiones.
This paper is divided into 3 main parts, the first describes what this study aims to show, that is to apply existing facial recognition systems in a database of works of art. It explains what methods will be used and the need of this study. The second part shows data obtained in the experiment, with images and graphics to facilitate understanding. The last part includes a discussion on the results of the analysis and subsequent conclusions.
2012-07-05
sistema de reconeixement facial
sistema de reconocimiento facial
facial recognition system
Pattern recognition systems
Reconeixement de formes (Informàtica)
Reconocimiento de formas (Informática)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Master thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Lapedriza Garcia, Àgata; Seguí, Santi; Masip Rodó, David; Vitrià, Jordi
Masip Rodó, David; Lapedriza Garcia, Àgata; Vitrià, Jordi
Lapedriza Garcia, Àgata; Masip Rodó, David; Vitrià, Jordi
 

Coordination

 

Supporters