Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/199202

Actividad paroxística durante el sueño: Estudio Video PSGN
Gavilà i Lattur, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Salas Puig, Xavier
Estudi de pacients prèviament diagnosticats d’epilèpsia i pacients amb episodis nocturns a estudi que acudiren a la Unitat de la Son per somnolència diürna, episodis nocturns o estudi de l’activitat EEG durant la son. Paràmetres valorats: eficiència, temps total de son, percentatge de fases REM i NREM, tipus d´ episodis (motos en forma de crisi, parasomnias, o moviments periòdics de extremitats inferiors; o respiratoris en forma d’apnees e hipopneas), presentació d’activitat EEG paroxística durant l’estudi i la seua possible influència en l’estructura de la son.
Estudio de pacientes previamente diagnosticados de epilepsia y pacientes que presentaban episodios nocturnos a estudio que acudieron a la Unidad de Sueño por somnolencia diurna, eventos nocturnos o estudio de la actividad EEG durante el sueño. Parámetros valorados: eficiencia, tiempo total de sueño, porcentaje de las fases de REM y NREM, tipos de eventos (motores en forma de crisis, de parasomnias o de movimientos periódicos de las extremidades inferiores; o respiratorios en forma de apneas e hipopneas), presentación de actividad EEG paroxística durante el estudio y su posible influencia en la estructura del sueño.
05-07-2012
616.8 - Neurologia. Neuropatologia. Sistema nerviós
Trastorns del son, Epilèpsia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
28 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-GavilaiLattur.pdf 1.271 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem