Actividad paroxística durante el sueño : Estudio Video PSGN
Gavilà i Lattur, Teresa
Salas Puig, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 28 p.
Resum: Estudi de pacients prèviament diagnosticats d'epilèpsia i pacients amb episodis nocturns a estudi que acudiren a la Unitat de la Son per somnolència diürna, episodis nocturns o estudi de l'activitat EEG durant la son. Paràmetres valorats: eficiència, temps total de son, percentatge de fases REM i NREM, tipus d' episodis (motos en forma de crisi, parasomnias, o moviments periòdics de extremitats inferiors; o respiratoris en forma d'apnees e hipopneas), presentació d'activitat EEG paroxística durant l'estudi i la seua possible influència en l'estructura de la son.
Resum: Estudio de pacientes previamente diagnosticados de epilepsia y pacientes que presentaban episodios nocturnos a estudio que acudieron a la Unidad de Sueño por somnolencia diurna, eventos nocturnos o estudio de la actividad EEG durante el sueño. Parámetros valorados: eficiencia, tiempo total de sueño, porcentaje de las fases de REM y NREM, tipos de eventos (motores en forma de crisis, de parasomnias o de movimientos periódicos de las extremidades inferiores; o respiratorios en forma de apneas e hipopneas), presentación de actividad EEG paroxística durante el estudio y su posible influencia en la estructura del sueño.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Trastorns del son, Epilèpsia



28 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir