Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/14979

Chiquipark : Gestió d'un local d'animació infantil
Malvis Sanchez, Lluís
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte pretén desenvolupar una aplicació per gestionar un local d'animació infantil. La primera part està destinada a l'usuari/client de l'empresa i constarà d'una interfície web basada en Silverlight on l'usuari podrà veure tota la informació (horaris, preus, ubicació...) del local d'animació. La segona part del projecte és la part d'administració, destinada als membres de l'empresa, que serveix per gestionar els cobraments i les reserves que es realitzin per internet, així com d'altres serveis que poden oferir.
Este proyecto pretende desarrollar una aplicación para gestionar un local de animación infantil. La primera parte está destinada al usuario/cliente de la empresa y constará de una interfaz web basada en Silverlight donde el usuario podrá ver toda la información (horarios, precios, ubicación...) del local de animación. La segunda parte del proyecto es la parte de administración, destinada a los miembros de la empresa, que sirve para gestionar los cobros y las reservas que se realicen por internet, así como otros servicios que pueden ofrecer.
04-07-2012
.NET
Silverlight
.NET
.NET
Silverlight
Silverlight
Application software -- Development
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Software de aplicación -- Desarrollo
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem