Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/14803

A debat : la lectura al segle XXI
Baró, Mònica; López-Pérez, Cristina; Insua, Juan; Sanjuán, Eduard; Lluch, Josep; Vicente, Lluís; Siles, Mireia
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
La lectura al segle XXI és un tema que per als bibliotecaris inclou molts aspectes apassionants i difícils d'aglutinar en una hora i mitja. En aquesta ocasió, hem volgut parlar no només amb bibliotecaris, sinó també amb altres actors involucrats en aquest sector. El resultat ha estat un debat ric i divers, que ha abastat aspectes com el comportament del lector, l'accés a la informació, els canvis en la lectura, el llibre electrònic o el paper de les institucions i la societat.
La lectura en el siglo XXI es un tema que para los bibliotecarios incluye muchos aspectos apasionantes y difíciles de aglutinar en una hora y media. En esta ocasión, hemos querido hablar no sólo con bibliotecarios, sino también con otros actores involucrados en este sector. El resultado ha sido un debate rico y diverso, que ha abarcado aspectos como el comportamiento del lector, el acceso a la información, los cambios en la lectura, el libro electrónico o el papel de las instituciones y la sociedad.
Reading in the XXI century is an exciting and challenging subject for librarians. This time, we wanted to speak not only with librarians, but also with other stakeholders. The result has been a rich and diverse discussion, which covered aspects such as reader behavior, access to information, changes in reading, e-books or the role of institutions and society.
29-06-2012
promoció de la lectura
promoción de la lectura
reading promotion
segle XXI
siglo XXI
21st century
NO
Article
Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem