To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/14561

L' aplicació de la gestió del coneixement en una organització
Tierz Beltrán, Natàlia
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball de final de carrera (TFC), té com a objectiu en primer lloc, fer un diagnòstic de com és la Gestió de Coneixement en una organització en concret, de la qual formo part. Aquest fet permetrà realitzar un bon test del funcionament. I en segon lloc es proposaran uns canvis, sobre tot des del punt de vista informàtic, per a assolir uns òptims en la gestió del coneixement.
Este trabajo de fin de carrera (TFC), tiene como objetivo en primer lugar, hacer undiagnóstico de cómo es la Gestión de Conocimiento en una organización en concreto, de la que formo parte. Este hecho permitirá realizar un buen test del funcionamiento. Y en segundo lugar se propondrán unos cambios, sobre todo desde el punto de vista informático, para alcanzar unos óptimos en la gestión del conocimiento.
This Final Degree Project aims to first analyse how is Knowledge Management in a particular organization. This will allow a good test performance. And secondly it proposes some changes, especially from the point of view of technology and computer, to achieve some optimal Knowledge management.
2012-06-28
gestió del coneixement
gestión del conocimiento
knowledge management
Knowledge management
Gestió del coneixement -- TFC
Gestión del conocimiento -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters