Título:
|
Análisis de polifenoles en bebidas alcohólicas mediante HPLC
|
Autor/a:
|
Sola Saiz, Tania; Martí Jiménez, Berta
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Oliver Pujol, Ramon |
Abstract:
|
El projecte consisteix tant en un recull bibliogràfic de les tècniques més freqüentment utilitzades per a l’anàlisi del polifenols presents en begudes alcohòliques com en el coneixement de les característiques, elaboració, classificació i composició dels diferents tipus de begudes existents.
Posteriorment es desnvolupa un estudi mitjançant HPLC de l’estabilitat de certs polifenols, tant en vins com en cervesa. Així mateix, es realitza l’optimització cromatogràfica d’un mètode de separació de polifenols en cervesa. Es procedeix finalment a la identificació i quantificació amb aquest mètode de HPLC dels polifenols en mostres de cervesa. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Polyphenols -Polifenols -- Anàlisi |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|