Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10543
dc.contributor | Patrich Brezillon |
---|---|
dc.contributor.author | Allepuz Lacambra, Anna |
dc.contributor.author | Aubeso Parellada, Cristina |
dc.date | 2009 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/10543 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.publisher | Université Pierre & Marie Curie |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Microeconomia::Empreses |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d'operacions |
dc.subject | New business enterprises |
dc.subject | Business planning |
dc.subject | Restaurants -- Management |
dc.subject | Marketing |
dc.subject | Feasibility studies |
dc.subject | Empreses -- Creació |
dc.subject | Empreses -- Planificació |
dc.subject | Restaurants -- Direcció i administració |
dc.subject | Màrqueting |
dc.subject | Estudis de viabilitat |
dc.title | Business Plan of a new concept of restaurant for Barcelona |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |