Abstract:
|
Amb aquest treball es pretén incidir principalment sobre les condicions
d´alimentació i maneig de les vaques de la Comunitat Rural de Saré Coly Sallé. En
particular a l´època seca, quan hi ha més carència d´aliments.
També pretén minimitzar l´interacció negativa ramaderia-agricultura, en
especial a la zona de l'Anambé, diversificar l'alimentació dels animals i la conservació
d'aquests aliments
S'han identificat tres zones amb unes característiques diferents entre elles però
amb problemàtiques semblants.
Pobles de la CR de Saré Coly Sallé, proposta d'aprofitament de restes de cultius,
rotació de pastura-cultiu i conservació de pastura.
Granja d'ADESC, proposta de ració, rotació de pastura-gramínia-lleguminosa,
conservació pastura i divisió de la superfície en zones.
Anambé, proposta de rotació d'arròs i aprofitament de parcel·les per
l'alimentació animal .
El benestar i la producció animal és pot millorar, així les propostes adreçades a
les tres zones s'interrelacionen i complementen entre elles per assolir els objectius. |