To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/10362
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Kallas, Zein |
dc.contributor.author | Dantí Ribas, Alba |
dc.date | 2009-01-22 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/10362 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Cooking (Rabbit meat) |
dc.subject | sector cunícola català, crisi, dissenyar enquesta, restauradors, analitzar resultats, potenciar el consum. |
dc.subject | Conills -- Industria i comerç |
dc.title | Anàlisi del consum de conill al sector restaurador de Catalunya |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |