Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/10233

Projecte d'almàssera amb capacitat per a 1200 kilos d'olives hora a la província de Yarín (Líban)
Pujol Clopés, Marc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Iranzo Iranzo, Fco. Jose; Auleda Amorós, Josep Maria
El projecte es basa en el dimensionament d’una instal·lació dedicada a l’elaboració d’oli verge, és a dir, una almàssera, a la província de Yarín (Líban) i emmarcat en un projecte de cooperació promogut per la ONGD Local Fundation René Moawad (FRM). Tenint en compte la producció de les 350 hectàrees de la zona de Yarin, podem assolir la xifra de mil tones d’olives per campanya, la producció d’oli serà d’aproximadament dos cents vint-i-cinc tones, considerant un rendiment del 22,5%. Tenint en compte que la campanya se centra en dos mesos a l’any, aquesta xifra ens ha portat al càlcul d’una línia de producció d’oli de 1200 kg d’olives hora. La instal·lació consta d’una nau rehabilitada ja existent on s’hi ha instal·lat tot el procés productiu, i un adossat dedicat als vestuaris, oficina i laboratori. S’ha dimensionat la maquinària i dissenyat la instal·lació elèctrica, de fontaneria i de sanejament, així com la instal·lació de protecció contra incendis i l’Estudi de Seguretat i Salut. També s’ha realitzat un annex d’aspectes ambientals, on es detalla la forma de tractar els residus i subproductes de l’almàssera. Així els documents que definiran el present projecte són: - Memòria i Annexes - Plànols - Plec de Condicions - Pressupost
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible
Lebanon--Rural conditions--Case studies
Projecte Amàssera Yarin
Almàssera
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document