Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10232

Carne ecológica: influencia de los tiempos pre y postmortem en los parámetros de oxidación
Montoro Pérez, Celia; Peraire Fernández, Mònica
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Almajano Pablos, María Pilar
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn
Peroxides--Analysis
Meat industry and trade--Research
Carn ecològica, oxidació de greixos, peròxids, àcid tiobarbitúric
Carn -- Indústria i comerç -- Control de qualitat
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem