Título:
|
Projecte de disseny de les instal·lacions d'una planta elaboradora de salmó fumat amb una producció diària de 13.000 kg., situada al polígon industrial de Sant Ermengol II (Abrera)
|
Autor/a:
|
Bosser Sulé, Agustí; Geli Bosch, Irma
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Hernández Yáñez, Eduard |
Abstract:
|
L’objecte del projecte és la implantació d’una indústria d’elaboració de peix fumat,
principalment salmó.
La nau on es realitzarà el projecte esta situada al polígon industrial de Sant Ermengol II dins
del terme municipal d’Abrera.
La planta produirà 13.000 Kg producte acabat diàriament.
1.1. LOCALITZACIÓ DEL PROJECTE
La indústria es troba localitzada al polígon industrial de Sant Ermengol II, pertanyent al
municipi d’Abrera dins de la comarca del Baix Llobregat.
La indústria correspon a la nau 13, la seva localització es pot observar al plànol de
localització.
El polígon industrial es troba perfectament comunicat per una xarxa de carreteres que
comunica en pocs minuts aquesta zona amb els principals centres d’aprovisionament de la
província de Barcelona ( veure plànol 1 ).
1.2. DIMENSIONS
La indústria té una superfície total de 1284,15 m², repartits en 943,8 m² a la planta baixa i
340,35 m² a la primera planta. A part també disposa d’un pati exterior de 285 m² (veure
plànol 2).
La planta està dissenyada per produir 13.000 Kg de producte acabat diàriament. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal -Salmon -Food industry and trade -instal·lacións, planta salmó fumat, salmó, industries alimentàries -Salmó -- Indústria i comerç -- Instal·lacions -Edificis industrials -- Projectes i construcció |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|