To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/9613
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Escofet Puy, Gerard |
dc.contributor.author | Hernández Monterroso, Carlos |
dc.date | 2010-06-15 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/9613 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Kiwis |
dc.subject | Actinídia Deliciosa |
dc.subject | Mínimament processats |
dc.subject | Sals càlciques |
dc.subject | Kiwi |
dc.subject | Fermesa |
dc.subject | Qualitat |
dc.subject | IV gamma |
dc.subject | Kiwis |
dc.subject | Aliments de quarta gamma |
dc.title | Estudi de l'evolució del kiwi (Actinídia Deliciosa) de IV gamma. Valoració de l'aplicació de sals càlciques en la vida comercial |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |