Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/9358
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes d'Enginyeria |
---|---|
dc.contributor | Oliveras Mérida, Víctor |
dc.contributor.author | Azor Alastuey, Marina |
dc.date | 2010-04 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/9358 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química física::Termoquímica |
dc.subject | Thermochemistry |
dc.subject | Food -- Packaging |
dc.subject | Food mixes |
dc.subject | New products |
dc.subject | Termoquímica |
dc.subject | Aliments -- Embalatge |
dc.subject | Aliments preparats |
dc.subject | Productes nous |
dc.title | Estudi de l'aplicació de compreses calentes com a mètode d'escalfament en una carmanyola |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |