To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/9158
dc.contributor | Kroyer, Gerhard |
---|---|
dc.contributor.author | Pérez Navarro, Roser |
dc.date | 2008 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/9158 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.publisher | Technische Universität Wien |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica |
dc.subject | Bioactive compounds |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Wine -- Microbiology |
dc.subject | Fruit juices -- Microbiology |
dc.subject | Compostos bioactius |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Vi -- Microbiologia |
dc.subject | Sucs de fruita -- Microbiologia |
dc.title | Bioactive Ingredients and Antioxidant Activity of Austrian Wine and Grape Juice |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |