Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/13793

Disseny i construcció d’un equip de captura de dades, control i identificació RFID i biomètrica per IP
Martín Fuster, Arnau
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Fernández García, Javier; Vigara i Campmany, Julio E. (Julio Enrique)
El projecte consisteix en la realització d'un dispositiu de xarxa d'alta robustesa i tolerància tèrmica i vibratòria, que recollirà d'un lector de proximitat Mifare una identificació d'usuari i enviarà una trama ethernet de petició d'autorització a un servidor amb la identificació d'usuari, identificació de l'equip i identificació d'operació, el servidor respondrà amb l'acció a realitzar o denegació del servei. En funció de l'acció el dispositiu podrà al seu torn controlar dispositius externs, com ara barreres de pàrquing, torns d'accés, màquines de vending activant relés o mitjançant control local a través dels busos de comunicacions. El dispositiu es realitzarà mitjançant una CPU i perifèrics de propòsit general amb un SO FreeBSD encastat, sent una de les premisses la màxima robustesa del programari i tolerància a fallades, incloent un Watchdog intern de control del bon funcionament del programari que generi un reinici automàtic del sistema o doni les eines necessàries per a l’assistència remota.
Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica
Data structures (Computer science)
Estructures de dades (Informàtica)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem