Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196782

Acceleració d'operacions SQL en GPU
Llunell Gómez, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Moure López, Juan Carlos
L'objectiu principal d'aquest projecte és avaluar la tecnologia GPU per determinar si pot ser útil en el sector de les bases de dades. En concret s'utilitza el problema específic de les consultes analítiques amb la finalitat de intentar obtenir un temps de resposta més ràpid. Per aconseguir-ho s'executa el benchmark estàndard TCP-H per poder realitzar la comparació entre tres sistemes de gestió de bases de dades CPU amb un altre implementat per GPU.
El objetivo principal de este proyecto es evaluar la tecnología GPU para determinar si puede ser útil en el sector de las bases de datos. En concreto se utiliza el problema específico de las consultas analíticas con la finalidad de intentar obtener un tiempo de respuesta más rápido. Para conseguirlo se ejecuta el benchmark estándar TPC-H para poder realizar la comparación entre tres sistemas de gestión de bases de datos CPU con otro implementado para GPU.
The main goal of this project is to evaluate GPU technology with the purpose of determining if it can be useful in the database sector. I have chosen the specific problem of the analytical queries to try to reduce their response time. In practice, I have used the standard benchmark TPC-H to compare three database management systems based on CPU with another one implemented for GPU.
09-2011
004 - Informàtica
Bases de dades -- Gestió -- Processament de dades
SQL (Llenguatge de programació)
Multiprocessadors
Algorismes computacionals
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
66 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JaumeLlunellGomez.pdf 1.611 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem