Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/196689

Credit consulting : anàlisi de l'amortització anticipada de crèdits mitjançant el VAD
Company Balsalobre, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; González Nuñez, José Luis
El projecte que he dut a terme és la implementació d'una pàgina web orientada a aquells usuaris que necessiten assessorament davant d'un crèdit bancari que ja posseeixen o que vulguin realitzar. Aquesta web financera té com a objectiu donar un cop de mà a tota aquella gent que té demanat un crèdit bancari a interès fixe i vol saber en un moment determinat si és convenient o no amortitzar anticipadament tenint en compte variables com: interès del mercat, penalització deguda a l'anticipació, la fiscalitat en el cas de les empreses, anys que queden per acabar de pagar el crèdit, sistema d'amortització financera utilitzat, etc.
El proyecto que he llevado a cabo es la implementación de una página web orientada a aquellos usuarios que necesitan asesoramiento respecto a un crédito bancario que ya poseen o que quieran realizar. Esta web financiera tiene como objetivo servir de ayuda a todo aquel que haya pedido un crédito bancario a interés fijo y quera saber en un momento dado si es conveniente o no amortizarlo anticipadamente teniendo en cuenta variables como: interés del mercado, penalización debida a la anticipación, fiscalidad en el caso de las empresas, años que quedan para acabar de pagar el crédito, sistema de amortización financiera utilizado, etc.
Implementation of a financial website aimed at those users who need credit counseling.
2012-06-15
004 - Informàtica
Préstecs bancaris -- Presa de decisions -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
75 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
CompanyBalsalobreMarcR-ETIGa2009-10.pdf 2.354 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters