Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196471

Implicación de la cocaína en la patología vascular cerebral
Carcelén Gadea, María E.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Alvarez Sabin, José
Revisió retrospectiva de pacients menors de 50 anys ingressats en el servei de Neurologia amb patologia cerebrovascular aguda des de gener 2006 fins desembre 2009, amb l'objectiu principal de descriure la implicació de la cocaïna en la patologia vascular cerebral en pacients joves. Es comparen 18 pacients amb nivells de cocaïna positius a l'ingrés i 79 pacients amb nivells negatius. De tots ells, es recullen diferents variables que defineixen el perfil de risc vascular, característiques clínico-topogràfiques de l'ictus i morbimortalitat associada als mateixos; finalment es realitza una anàlisi estadística de les dues poblacions.
Revisión retrospectiva de pacientes menores de 50 años ingresados en el servicio de Neurología con patología cerebrovascular aguda desde Enero 2006 hasta Diciembre 2009, con el objetivo principal de describir la implicación de la cocaína en la patología vascular cerebral en pacientes jóvenes. Se comparan 18 pacientes con niveles de cocaína positivos al ingreso y 79 pacientes con niveles negativos. De todos ellos, se recogen distintas variables que definen el perfil de riesgo vascular, características clínico-topográficas del ictus y morbimortalidad asociada a los mismos; finalmente se realiza un análisis estadístico de ambas poblaciones.
07-06-2012
616.1 - Patologia del sistema circulatori, dels vasos sanguinis. Trastorns cardiovasculars
Cocaïna, Ictus
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
55 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-CarcelenGadea.pdf 976.3 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem