Implicación de la cocaína en la patología vascular cerebral
Carcelén Gadea, María E.
Álvarez Sabín, José
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 55 p.
Resum: Revisió retrospectiva de pacients menors de 50 anys ingressats en el servei de Neurologia amb patologia cerebrovascular aguda des de gener 2006 fins desembre 2009, amb l'objectiu principal de descriure la implicació de la cocaïna en la patologia vascular cerebral en pacients joves. Es comparen 18 pacients amb nivells de cocaïna positius a l'ingrés i 79 pacients amb nivells negatius. De tots ells, es recullen diferents variables que defineixen el perfil de risc vascular, característiques clínico-topogràfiques de l'ictus i morbimortalitat associada als mateixos; finalment es realitza una anàlisi estadística de les dues poblacions.
Resum: Revisión retrospectiva de pacientes menores de 50 años ingresados en el servicio de Neurología con patología cerebrovascular aguda desde Enero 2006 hasta Diciembre 2009, con el objetivo principal de describir la implicación de la cocaína en la patología vascular cerebral en pacientes jóvenes. Se comparan 18 pacientes con niveles de cocaína positivos al ingreso y 79 pacientes con niveles negativos. De todos ellos, se recogen distintas variables que definen el perfil de riesgo vascular, características clínico-topográficas del ictus y morbimortalidad asociada a los mismos; finalmente se realiza un análisis estadístico de ambas poblaciones.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Cocaïna ; Malalties cerebrovasculars



55 p, 953.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2023-04-11



   Favorit i Compartir