Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196428

COSMOS : gestor de continguts accessibles
Martínez Megias, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Roig de Zárate, Jordi
Cada cop són més els usuaris que es troben amb la necessitat de posar els seus serveis i/o productes a Internet. Un cop que els usuaris prenen aquesta decisió, és habitual que es trobin amb eines poc intuïtives i complexes que dificulten la tasca de manteniment de la informació que es vol mostrar al portal web. La finalitat d'aquest projecte és apropar les tasques de manteniment als usuaris per tal que puguin modificar els continguts publicats al seu portal web, independentment de la seves capacitats tecnològiques o sensorials.
Cada vez son más los usuarios que se encuentran con la necesidad de poner sus servicios y / o productos en Internet. Una vez que los usuarios toman esta decisión, es habitual que se encuentren con herramientas poco intuitivas y complejas que dificultan la tarea de mantenimiento de la información que se quiere mostrar en el portal web. La finalidad de este proyecto es acercar las tareas de mantenimiento a los usuarios para que puedan modificar los contenidos publicados en su portal web, independientemente de sus capacidades tecnológicas o sensoriales.
Increasingly, users are facing the need to market their services and / or products on the Internet. Once users make this decision, unintuitive and complex tools often make it difficult to maintain the information to be displayed on the website. The purpose of this project is to bring easier maintenance tools to users so that they are able to modify content published on its website, regardless of their technological and sensory capabilities.
05-06-2012
004 - Informàtica
Gestió de continguts, Sistemes de
Accessibilitat web
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
58 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MartinezMegiasCarolinaR-ETISa2010-11.pdf 2.368 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem