WebServer 2.0 : motor de integración
Vázquez López, Alberto
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 91 p.
Resum: En la empresa Unit4 se dispone de un Web Server codificado en Visual Basic que ha quedado desfasado y obsoleto de forma que lo que se desea es migrarlo a un lenguaje de programación actual y potente y eliminar restricciones de software que tiene ahora, además de mejorar el rendimiento. Este proyecto se refiere al desarrollo de este nuevo servidor.
Resum: A l'empresa Unit4 es disposa d'un Web Server codificat en Visual Basic que es considera que està desfassat i obsolet, de manera que el que es desitja és fer una migració a un llenguatge de programació més actual i potent i a més eliminar restriccions de software necessari que té ara aquest servidor a més de millorar el seu rendiment. Aquest projecte consisteix en el desenvolupament d'aquest nou servidor.
Resum: The UNIT4 company uses a Web Server coded in Visual Basic that has become outdated and obsolete so that what is wanted is to migrate to a current and more powerful programming language, in order to avoid software restrictions and to improve its performance. This project does refers to the development of this new server.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Servidors web ; Administració ; Programes d'ordinador



91 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir