Editor de imágenes por capas y con anotaciones
García Ortega, Víctor Manuel
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 83 p.
Resum: El proyecto se desarrolla en el marco de un convenio de colaboración entre la Universitat Autònoma de Barcelona y la empresa UNIT4 en las oficinas de UNIT4 Ibérica en Barberà del Vallès. El proyecto tiene por finalidad crear un control que permita la edición de imágenes mediante capas y anotaciones, que se añadirá al software de gestión empresarial que comercializa UNIT4. Este control está desarrollado en la plataforma Java.
Resum: El projecte es desenvolupa en el marc d'un conveni de col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'empresa UNIT4 en les oficines de UNIT4 Ibèrica a Barberà del Vallès. El projecte té per finalitat crear un control que permeti l'edició d'imatges mitjançant capes i anotacions, que s'afegirà al programari de gestió empresarial que comercialitza UNIT4. Aquest control està desenvolupat en la plataforma Java.
Resum: The project is developed under a collaboration agreement between the Universitat Autònoma of Barcelona and the company UNIT4 at the UNIT4 offices in Barbera del Valles. The project aims to create a control that allows editing of images using layers and annotations, the project will be added to the business software of UNIT4. This control is developed in Java platform.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges digitals ; Processament



83 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir