Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/196265

Aplicació web per l'empresa Canals d'Urgell
Borja Martínez, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Talló Sendra, Marc
El projecte que es presenta en aquest estudi és la realització d’una aplicació web , destinada a l’empresa Canals d’Urgell, situada a Mollerussa, Lleida. Aquesta aplicació tindrà com a objectiu principal la gestió , el disseny i la visualització dels continguts de l’empresa. Aquest projecte disposarà de dues parts: la part frontal destinada a la visualització dels continguts (front-end) i una administració per gestionar els continguts i interactuar amb la base de dades. (back – end).
El proyecto que se presenta en este estudio es la realización de una aplicación web destinada a la empresa Canals d'Urgell, situada en Mollerussa (Lleida). Esta aplicación tendrá como objetivo principal la gestión, el diseño y la visualización de los contenidos de la empresa. Este proyecto dispondrá de dos partes: la parte frontal destinada a la visualización de los contenidos (front-end), y una administración para gestionar los contenidos e interactuar con la base de datos (back-end).
The project presented in this study is the realization of a Web application intended for Canals d'Urgell, a company located in Mollerussa (Lleida). This application will have as main objective the management, design and display the contents of the company. This project will have two parts: the front designed to display the content (front-end), and an administration to manage the content and interact with the database (back end).
2012-05-25
004 - Informàtica
Gestió de continguts, Sistemes de
Pàgines web -- Disseny
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
BorjaMartinezXavierR-ETISa2010-11.pdf 836.9 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters