Degeneració Lobular Fronto-Temporal. Fenotips Clínics i Evolució
Hernández i Ruiz, Mª Isabel
Blesa, Rafael
Boada, Mercè
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 42 p.
Resum: Estudi retrospectiu de recollida de dades clíniques i de neuroimatge de pacients diagnosticats, em La clínica diària, de Degeneració Lobular Fronto-Temporal (DLFT) entre gener de 1996 i Marc de 2008. Es descriuen dades demogràfiques i clíniques i es classifiquen en fenotips al diagnòstic inicial segons variants de: DFT-vc (Demència fronto-temporal variant de conducta), APNF (Afàsia Progressiva no fluent) DS (Demència Semàntica) SCB (Síndrome Còrtico-Basal) y PSP (Paràlisis Supranuclear Progressiva). Es descriuen els canvis clínics durant el seguiment i s'analitzen els patrons radiològics en les neuroimatges disponibles. S'inclouen també dades d'ApoE i l'estudi anatomopatològic realitzat a 17 d'ells.
Resum: Estudio retrospectivo de recogida de datos clínicos y de neuroimagen de pacientes diagnosticados, en la clínica diaria, de Degeneración Lobular Fronto-temporal (DLFT) entre enero de 1996 y marzo de 2008. Se describen datos demográficos y clínicos y se clasifican en fenotipos al diagnostico inicial según variantes de: DFT-vc (Demencia fronto-temporal variante de conducta), APNF (Afasia Progresiva no fluente) DS (Demencia Semántica) SCB (Síndrome Córtico-Basal) y PSP (Parálisis Supranuclear Progresiva). Se describen los cambios clínicos durante el seguimiento i se analizan de los patrones radiológicos en las neuroimágenes disponibles. Se incluyen también datos de ApoE y el estudio anatomopatológico realizado a 17 de ellos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Neurologia, Fenotip



42 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir