Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/195649

Generació i automatització d'ajudes on-line
Álvarez Guirao, Alejandro
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El projecte té la finalitat de crear una aplicació en la plataforma Java pel departament de Documentació de l’empresa UNIT4 Ibérica, per tal de poder crear i desenvolupar les ajudes on-line dels productes que tenen actualment en el mercat. S’ha desenvolupat a les oficines que té UNIT4 Ibérica a Barberà del Vallès.
El proyecto tiene la finalidad de crear una aplicación en la plataforma Java para el departamento de Documentación de la empresa UNIT4 Ibérica, para poder crear y desarrollar las ayudas on-line de los productos que tienen actualmente en el mercado. El proyecto ha sido desarrollado en las oficinas que UNIT4 Ibérica tiene en Barberà del Vallès.
The project aims to create an application in the Java plataform for the Documentation Department of UNIT4 Ibérica company, to create and develop on-line help support of its products that are currently on the market. The project has been developed in the offices of UNIT4 Ibérica in Barberà del Vallès.
2012-05-11
004 - Informàtica
Generadors (Programes d'ordinador)
Documentació -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
AlvarezGuiraoAlejandroR-ETISa2010-11.pdf 1.930 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters