Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/13715

Estudio del contenido en vitamina C de dos variedades de judías tiernas de consumo normal
Jiménez de Ridder, Patrícia; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal
-Green bean
-Vitamin C
-Quality parameter
-Ascorbic acid
-Green bean variety
-Mongetes tendres
-Vitamina C
Article - Versió publicada
Objecte de conferència
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Jiménez de Ridder, Patrícia; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Bonmati Pont, Manuel; Pujolà Cunill, Montserrat; Saña Vilaseca, Josep; Soliva Torrentó, Montserrat; Felipó, Ma. Teresa (María Teresa); Garau, M.; Ceccanti, B.; Nannipieri, P.
Vall-llossera, X.; Voltas Aguilar, Jordi; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Bernat Juanós, Carles; Casado, D.; Fernando, C.; Paulet, S.; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat