To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/13715

Estudio del contenido en vitamina C de dos variedades de judías tiernas de consumo normal
Jiménez de Ridder, Patrícia; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal
Green bean
Vitamin C
Quality parameter
Ascorbic acid
Green bean variety
Mongetes tendres
Vitamina C
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Jiménez de Ridder, Patrícia; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Llosera Vall, X.; Voltas Aguilar, Jordi; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
Bonmati Pont, Manuel; Pujolà Cunill, Montserrat; Saña Vilaseca, Josep; Soliva Torrentó, Montserrat; Felipó, Ma. Teresa (María Teresa); Garau, M.; Ceccanti, B.; Nannipieri, P.
 

Coordination

 

Supporters