Título:
|
Estudio del contenido en vitamina C de dos variedades de judías tiernas de consumo normal
|
Autor/a:
|
Jiménez de Ridder, Patrícia; Pujolà Cunill, Montserrat; Soliva Torrentó, Montserrat
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Abstract:
|
The objective of the present work is the study in green beans of vitamin C content and conservation as a quality parameter of this product.
Specifically, we make a reference to variation of this parameter depending on the product variety and throughout its cultivation period.
Vitamin C is determinate by volumetric analysis with DCPI reactive as a routine analysis method.
Results show significantive differences between both varieties and prove the weather importance on the studied paramenter variation. |
Abstract:
|
Peer Reviewed |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Green bean -Vitamin C -Quality parameter -Ascorbic acid -Green bean variety -Mongetes tendres -Vitamina C |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo - Versión publicada Objeto de conferencia |
Compartir:
|
|