Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/13468
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Simó Cruanyes, Joan |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.date | 2009-11-01 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/13468 |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Horticultura |
dc.subject | Agriculture--Spain--Catalonia |
dc.subject | Calçots |
dc.title | Programa de millora de varietats tradicionals de tomàquet: Montserrat, Pera Girona i de Penjar. Memòria de resultats any 2009 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.description.abstract |