Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/15151
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Guimaraes Nascimento, Vania Rosal |
dc.contributor.author | Benítez González, Sheila |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Biagi, Joao Domingos |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Guimaraes , V.R. [et al.]. Effect of chitosan and calcium salts in the maintenenance of shelf-life and quality of fresh-cut pineapple. A: Congresso Brasileiro de Engenharia Agrícola. "XL Congresso Brasileiro de Engenharia Agricola". Cuiabá-MT: 2011, p. 1-4. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/15151 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura |
dc.subject | Pineapple--Analysis |
dc.subject | Texture |
dc.subject | Calcium lactate |
dc.subject | Calcium ascorbate |
dc.subject | Textura |
dc.subject | Lactato de cálcio |
dc.subject | Ascorbato de cálcio |
dc.subject | Pinyes tropicals |
dc.title | Effect of chitosan and calcium salts in the maintenenance of shelf-life and quality of fresh-cut pineapple |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |