To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/15151

Effect of chitosan and calcium salts in the maintenenance of shelf-life and quality of fresh-cut pineapple
Guimaraes Nascimento, Vania Rosal; Benítez González, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat; Biagi, Joao Domingos
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura
Pineapple--Analysis
Texture
Calcium lactate
Calcium ascorbate
Textura
Lactato de cálcio
Ascorbato de cálcio
Pinyes tropicals
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo
Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat; Sepulcre Sánchez, Francesc
Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Benedetti, Benedito Carlo; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia
Pujolà Cunill, Montserrat; Sagristà, Anna; Valero, Jesús; Achaerandio Puente, María Isabel
Benítez, Sheila; Sepulcre Sánchez, Francesc; Chiumenti, Michèle; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel
 

Coordination

 

Supporters