Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/11252

Mass transfer of low molecular weight phenolics in solid foodstuff impregnated with grape must: effective difusion coefficients
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Grapes
Phenols
Dietary supplements
Mass transfer
Osmotic dehydration
Diffusion
Grape phenolics
Vinya
Suplements nutritius
Fenols
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Elsevier
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Achaerandio Puente, María Isabel; Rózek, Aleksandra; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Ferrando, Montserrat; Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme
López Bonillo, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel; Ferrando, Montserrat; Güell, Carme; Labbé, Mariela; Lira, E.; Pandolfi, E.; Pashova, V.; Salazar González, Fernando Noé
Salazar, F.N.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; Güell, Carme; López, F.