To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/11247
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Centelles, Enric |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Cugat, I. |
dc.date | 1993 |
dc.identifier.citation | Centelles, E.; Pujola, M.; Cugat, I. Un método sencillo de extracción y evaluación de la fracción aromática en chiles frutales. "Alimentaria", 1993, núm. 248, p. 59-65. |
dc.identifier.citation | 0300-5755 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/11247 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Bubble gum |
dc.subject | Gas chromatography |
dc.subject | Food--Odor |
dc.subject | Cromatografia de gasos |
dc.subject | Aliments -- Olor |
dc.subject | Xiclets |
dc.title | Un método sencillo de extracción y evaluación de la fracción aromática en chiles frutales |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |