To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/11904
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics |
dc.contributor.author | Santas, Jonathan |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Carbó Moliner, Rosa |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Santas, J.; Almajano, M.; Carbó, R. Onion, a natural alternative to artificial food preservatives. Review. "Agro food industry hi-tech", 2010, vol. 21, núm. 5, p. 44-46. |
dc.identifier.citation | 1722-6996 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/11904 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments |
dc.subject | Food--Preservation |
dc.subject | Food additives |
dc.subject | Indústria química |
dc.title | Onion, a natural alternative to artificial food preservatives. Review |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |