Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/11904

Onion, a natural alternative to artificial food preservatives. Review
Santas, Jonathan; Almajano Pablos, María Pilar; Carbó Moliner, Rosa
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments
Food--Preservation
Food additives
Indústria química
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Carbó Moliner, Rosa; Almajano Pablos, María Pilar; Achaerandio Puente, María Isabel; López, F
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta
Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
 

Coordinación

 

Patrocinio