To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/10433

Knowledge and willingness to pay for organic food in Spain: evidence from experimental auctions
Gil Roig, José María; Soler, Francisco
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
Natural foods consumption--Spain
Marketing research--Spain
Aliments naturals -- Consum -- Espanya
Estudis de mercat -- Espanya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Draft
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sanjuán, Ana Isabel; Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia, Azucena; Soler, Francisco
Soler, Francisco; Gil Roig, José María; Sánchez García, Mercedes; Sanjuán, Ana Isabel
Sánchez, Mercedes; Sanjuán, Ana Isabel; Gil Roig, José María; Gracia, Azucena; Soler, Francisco
 

Coordination

 

Supporters