To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/10431
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2006-12 |
dc.identifier.citation | 0169-5150 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10431 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.blackwell-synergy.com/doi/abs/10.1111/j.1574-0862.2006.00147.x |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Meat industry and trade--Spain |
dc.subject | Meat consumption |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç -- Aspectes econòmics |
dc.title | Incorporating nutrients into meat demand using household budget data |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |